Metselbedrijf H.F. de Jong Metselwerk, voegwerk en restauratie
  • Restauratie
  • Aanbouw
  • Nieuwbouw
  • Overig werk

Restauratie

Metselbedrijf H.F. de Jong heeft de afgelopen jaren een aantal grote renovatie en restauratie opdrachten uitgevoerd en heeft zich daarmee gespecialiseerd.

Meer info

Aanbouw

Metselbedrijf H.F. de Jong heeft de afgelopen jaren in goede samenwerking met diverse aannemers uit de buurt al vele aanbouwen gerealiseerd. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat er efficiŽnt en nauwkeurig gewerkt wordt.

Meer info

Nieuwbouw

De afgelopen jaren zijn er diverse nieuwbouw woningen in samenwerking met verschillende aannemers door metselbedrijf H.F. de Jong gemetseld.

Meer info

Overig werk

Metselbedrijf H.F. de Jong richt zich naast nieuwbouw, aanbouw en restauraties ook op specifieke opdrachten. Ook voor uw gemetselde schutting, bloembak, brievenbus, penanten enz. kunt u terecht bij metselbedrijf H.F. de Jong.

Meer info

Aanbouw

Metselbedrijf HF de Jong heeft de afgelopen jaren in goede samenwerking met diverse aannemers uit de buurt  al  vele aanbouwen gerealiseerd. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat er efficiënt en nauwkeurig gewerkt wordt.

Aanbouw te Wijckel, 2010. Deze aanbouw is gemetseld in kettingverband.

Aanbouw te Wijckel Aanbouw te Wijckel

Aanbouw te Sloten, 2008. Een specifieke opdracht in verband het in elkaar overgaan van oude muren in nieuwe muren.

Aanbouw te Sloten Aanbouw te Sloten

Aanbouw te Ouwsterhaule, 2009. Het resultaat was een strakke muur, met een donkere voeg. Zo kreeg de aanbouw een geheel eigen uitstraling.

Aanbouw te Ouwsterhaule Aanbouw te Ouwsterhaule