Metselbedrijf H.F. de Jong Metselwerk, voegwerk en restauratie
  • Restauratie
  • Aanbouw
  • Nieuwbouw
  • Overig werk

Restauratie

Metselbedrijf H.F. de Jong heeft de afgelopen jaren een aantal grote renovatie en restauratie opdrachten uitgevoerd en heeft zich daarmee gespecialiseerd.

Meer info

Aanbouw

Metselbedrijf H.F. de Jong heeft de afgelopen jaren in goede samenwerking met diverse aannemers uit de buurt al vele aanbouwen gerealiseerd. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat er efficiŽnt en nauwkeurig gewerkt wordt.

Meer info

Nieuwbouw

De afgelopen jaren zijn er diverse nieuwbouw woningen in samenwerking met verschillende aannemers door metselbedrijf H.F. de Jong gemetseld.

Meer info

Overig werk

Metselbedrijf H.F. de Jong richt zich naast nieuwbouw, aanbouw en restauraties ook op specifieke opdrachten. Ook voor uw gemetselde schutting, bloembak, brievenbus, penanten enz. kunt u terecht bij metselbedrijf H.F. de Jong.

Meer info

Nieuwbouw

Nieuwbouwwoning te Balk, 2009

Nieuwbouwwoning te Balk, 2009

De afgelopen jaren zijn er diverse nieuwbouw woningen in samenwerking met verschillende aannemers door metselbedrijf HF de Jong gemetseld. Bij grotere metsel projecten maken wij gebruik van samenwerkingsverbanden met andere metselbedrijven uit de buurt. Op die manier kunnen er ook grotere projecten aangenomen worden die binnen een bepaalde tijd gerealiseerd moeten worden.

 

Nieuwbouwwoning te Balk, 2009

Deze woning is gemetseld in wild-verband. Uiteraard worden de verschillende manieren, zoals wildverband, kruisverband of half-steensverband met u besproken. Ik informeer u graag over de mogelijkheden.

 

Nieuwbouwwoning te Balk, 2009 Nieuwbouwwoning te Balk, 2009

Nieuwbouw woning te Balk, 2007

Nieuwbouw woning te Balk, 2007

'Sterk' metselen 'Sterk' metselen

Bij deze woning is boven elk kozijn een ‘strek’ gemetseld. Vroeger deed men dit om de constructie te verstevigen. Tegenwoordig doet men dit om een nostalgische uitstraling te benadrukken.

Lijmwerk Lijmwerk

Ook het lijmwerk van uw woning, schuur of aanbouw kan metselbedrijf HF de Jong voor u verzorgen.

Nieuwbouw te Harich, 2008

Nieuwbouw te Harich, 2008

Deze woning in Harich is gemetseld in ‘wild-verband’.
Deze woning heeft een aantal karakteristieke kenmerken zoals een schoorsteen, een ‘hanekam’ boven de kozijnen en een ‘boerevlechting’ in de gevel zodat er een mooi geheel ontstaat.

 

Nieuwbouw te Harich, 2008

Zoals u ziet kan metselbedrijf HF de Jong al uw wensen realiseren. Ik adviseer u graag over de mogelijkheden.

 

Nieuwbouw te Harich, 2008 Nieuwbouw te Harich, 2008

 

Gespecialiseerd metselwerk Gespecialiseerd metselwerk Gespecialiseerd metselwerk

Ook voor gespecialiseerd metselwerk is uw adres: Metselbedrijf HF de Jong!