Metselbedrijf H.F. de Jong Metselwerk, voegwerk en restauratie
  • Restauratie
  • Aanbouw
  • Nieuwbouw
  • Overig werk

Restauratie

Metselbedrijf H.F. de Jong heeft de afgelopen jaren een aantal grote renovatie en restauratie opdrachten uitgevoerd en heeft zich daarmee gespecialiseerd.

Meer info

Aanbouw

Metselbedrijf H.F. de Jong heeft de afgelopen jaren in goede samenwerking met diverse aannemers uit de buurt al vele aanbouwen gerealiseerd. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat er efficiŽnt en nauwkeurig gewerkt wordt.

Meer info

Nieuwbouw

De afgelopen jaren zijn er diverse nieuwbouw woningen in samenwerking met verschillende aannemers door metselbedrijf H.F. de Jong gemetseld.

Meer info

Overig werk

Metselbedrijf H.F. de Jong richt zich naast nieuwbouw, aanbouw en restauraties ook op specifieke opdrachten. Ook voor uw gemetselde schutting, bloembak, brievenbus, penanten enz. kunt u terecht bij metselbedrijf H.F. de Jong.

Meer info

Bedrijfsprofiel

Voorstellen
Mijn naam is Hendrik Franke de Jong. Ik ben metselaar voor al uw (sier)metselwerk, lijmwerk, restauratiewerk en renovatiewerk.

Metselbedrijf H.F. de Jong is een eenmansbedrijf en is gestart in 2008. Na een aantal jaren voor een metselbedrijf te hebben gewerkt, besloot ik een eigen bedrijf te starten: metselbedrijf H.F. de Jong.

We hebben de afgelopen jaren een brede particuliere klantenkring op gebouwd. Als partikulier kunt u rechtstreeks contact met mij opnemen.

Inmiddels heeft metselbedrijf H.F. de Jong ook een goede relatie opgebouwd met diverse metsel- en klussenbedrijven uit de omgeving.

Diensten
Metselbedrijf H.F. de Jong is geschikt voor diverse metselwerkzaamheden zoals nieuwbouw, aanbouw, tuinmuren, gevelreparatie, restauratie- en renovatiewerk.
Alle denkbare metselverbanden kunnen goed tot uitvoer worden gebracht. Of het nu gaat om halfsteens verband, kruisverband, wildverband, staand verband of ketting verband, metselbedrijf H.F. de Jong kan het realiseren. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in ‘boerevlechten’, ‘hanekammen’ en ‘strekken’.
Inmiddels heeft metselbedrijf H.F. de Jong de meest uiteenlopende projecten onder handen gehad.
Grotere projecten kunnen ook aangenomen worden.

Tarieven
Metselbedrijf H.F. de Jong, levert een hoge kwaliteit tegen een acceptabele prijs. Mijn werkmethode staat bekend om het hoge tempo van werken en doorzettingsvermogen. Hierdoor werk ik in een snel tempo de werkzaamheden af, waarbij de kwaliteit altijd hoog in het vaandel staat.
We kunnen werk aannemen of per uur prijs werken. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en zijn altijd bereid een offerte uit te brengen.

Kortom:
Bent u op zoek naar een goed en betaalbaar metselbedrijf, dat alle facetten van het metselwerk beheerst, dan bent u op zoek naar Metselbedrijf H.F. de Jong. Ik lever vakmanschap op het gebied van metsel- en lijmwerk. Of het gaat om nieuwbouw, renovatie, een bijzondere restauratie, of een verbouwing, we staan garant voor zorgvuldig en verzorgd werk.